Verksamhet headericon

Filtac AB grundades 1982 i Göteborg. Allt sedan dess har vi specialiserat oss på Filtrering och Renrumsteknik. Vi har utökat vår verksamhet med ytterligare affärssegment inom Industriell Ventilation och Power Systems för skydd av känsliga industriella processer med högt ställda krav. Vi vänder oss framför allt till den Europeiska marknaden och är tillverkare av egna industriprodukter samt generalagent/distributör av välkända produkter och system med hög kvalitet.

Kunden står alltid i fokus hos oss. Vi strävar efter att ge våra kunder rätt produkt och rätt lösning till rätt pris – optimering efter behov.

3P – Skydd av person, produkt och process
PPP_logoVårt 3P-koncept är att erbjuda designade och skräddarsydda lösningar för process- och luftbehandling inom industrin samt offentlig förvaltning. Vi distribuerar välkända märken, men utvecklar och producerar även egna produkter. Vi konstruerar, levererar, installerar och validerar lösningar direkt till kund eller via noga utvalda återförsäljare och partners. Vår grundtanke är innovativa och kostnadseffektiva lösningar anpassade efter våra kunders speciella krav. Detta gör vi med hjälp av en väldokumenterad bas av erfarenhet och rätt val av leverantör och partners.

Innovation och konkurrenskraft
När det gäller teknik har vi den lilla organisationens flexibilitet kombinerad med tekniskt stöd som behövs för ständig utveckling och förnyelse. Vi har investerat i egen utrustning för test och analys för att möta framtidens krav. Vårt kännetecken är innovation och konkurrenskraft. Vårt mål är att hela tiden utveckla och förbättra våra produkter i samarbete med kunden och producenten. Allt för att ge våra kunder den allra senaste tekniken.

Kvalitet samt miljöomsorg i alla delar är självklart för oss. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2008 samt ISO14001:2004 och vårt kvalitets- och miljöarbete omfattar en strikt kontroll av samtliga leverantörer.  God kvalitet och miljökrav går som en röd tråd genom hela kedjan från produktval till efterkontroll och uppföljning.

Vi tackar för ditt besök på vår hemsida och ser fram emot en personlig kontakt!

 

Filtac AB

Här hittar ni vår CSR 2016 (PDF)

Läs direkt på skärmen (Extern länk)

csr_front