Engagerat och resultatfokuserat

2017-03-03

Så beskriver Mikael Sandberg företaget där han arbetar som inköps- och produktionsansvarig.
– Filtac är ett företag med bra stämning och korta beslutsvägar. Det är något jag verkligen uppskattar, säger Mikael Sandberg.

Vad gör du för något i din tjänst?
– Jag är ju ansvarig för inköp och produktion. Vad det gäller inköp så är det mycket som ska fungera. Det ska vara rätt produkt, med rätt kvalité till rätt pris. Även leveranstiden spelar in. Det handlar ofta om att hitta produkter som verkligen är optimala.

Specialprojekt för speciella önskemål
– Många gånger arbetar vi ju kundspecifikt och plockar fram unika lösningar för våra kunder. Då är det också mycket som ska stämma för att våra kunder ska få en så bra produkt det bara går till en rimlig kostnad. Men det är ju också den utmaningen som gör arbetet roligt.

Hur trivs du med att arbeta på Filtac?
– Filtac är ett företag med korta beslutsvägar vilket i sin tur ofta ger snabba resultat. Det tillsammans med det stora engagemang som finns här på företaget tycker jag kännetecknar Filtac. Vi är ett gott gäng som gärna busar lite med varann men framförallt är det ett företag med riktigt bra stämning.

Och när du inte arbetar?
– Jag har fru och två små killar, 9 och 11 år gamla. Tillsammams bor vi i Äspered, nordväst om Dalsjöfors, på en gård med boningshus från 1874 som vi just nu håller på att renovera. Vi försöker renovera det tidsenligt men praktiskt.
Sedan är jag också med som tränare i killarnas fotbollslag, Äspereds IF. Skogen på gården tar ju också en del tid att sköta. Jag trivs jättebra med att få arbeta i skogen.
Det är väl ungefär så långt tiden räcker, säger Mikael och skrattar.

Mikael Sandberg arbetar gärna på sin skogsgård i Äspered när han inte är på Filtac där han arbetar som inköps- och produktionsansvarig.

Mikael_s-filtac

 

Artikeln som pdf